Mövenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah

Phone : +966 2 571 7171

Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah - Mecca

Beliggenhet.
Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah ligger i den historiske bydelen i Mekka, i nærheten av Abraj Al Bait-tårnene, Kong Fahad-porten og Masjid al-Haram. Ikke langt unna ligger også Kaaba og Jannat Al Moaalah gravlund.

Hotellfasiliteter.
Dette hotellet tilbyr 4 restauranter i tillegg til kaffebar/kafé og en bar/salong. Gjestene blir servert Gratis frokost hver morgen. Gratis trådløst Internett er tilgjengelig på fellesområdene. Det er forretningssenter på stedet. Personalet kan ordne med bestilling av billetter og guidede turer og valutaveksling. Andre fasiliteter er resepsjonsskranke, flerspråklig personale og gavebutikk/kiosk. Gjesteparkering er begrenset og tilgjengelig etter først til mølla-prinsippet (mot en avgift). Hotellet har røykeområder.

Gjesterom.
Gjesterommene har utsikt mot byen. De 1036 gjesterommene med luftkondisjonering på Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah har minibar og safe. Sengene har dunpledd og toppkvalitets sengetøy. Gratis høyhastighets kabelbasert Internett-tilgang tilbys. 14-tommers plasma-TV med gratis Internett-tilgang via TV er tilgjengelig på gjesterommene. Alle rommene har telefon med direkte oppringning med talepost. Badene har dusj, badevekt, badekåper og sminkespeil. Det er kaffetrakter/tekoker og gratis vann på flasker på rommet. Andre fasiliteter er hårføner og klokkeradio. I tillegg tilbys fasiliteter som strykejern/-brett, ekstra håndklær/sengetøy og telefonvekking på forespørsel. Sengeoppredning på kvelden tilbys, og rengjøring tilbys daglig.

 

Newsletter Subscription

Stay up to date with our early bird discounts, limited time promotions and special offers. Register here to receive our newsletter.

 
 
 
Quebec License
Powerd by Net3000.ca