Ajyad Makkah Hotel - أجياد مكة

Phone : +966 2 5720500

Beliggenhet 300meter fra Haram.
Makarim Ajyad Makkah Hotel ligger i hjertet av Mekka, i nærheten av Abraj Al Bait-tårnene, Masjid al-Haram og Kaaba. Ikke langt unna ligger også Kong Fahad-porten og Jannat Al Moaalah gravlund.

Hotellfasiliteter.
Spisealternativene på dette hotellet består av 4 restauranter i tillegg til kaffebar/kafé. Gratis frokost serveres hver morgen. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig på fellesområdene, og et Internett-punkt finnes også på området. Dette hotellet med 5 stjerner har forretningsfasiliteter som består av forretningssenter, små møterom og teknisk støttepersonell. Personalet kan ordne med resepsjonstjenester, bryllupstjenester og oversettingstjenester. Andre fasiliteter på dette hotellet i Art Deco-stil inkluderer flerspråklig personale, vaskeritjenester og kaffe i lobbyen. Dette hotellet er et røykfritt hotell.

Gjesterom.
Gjesterommene har utsikt mot byen. De 411 gjesterommene med luftkondisjonering på Makarim Ajyad Makkah Hotel har peis og vaskemaskin/tørketrommel. Sengene har dundyner og dunpledd. Et utvalg av puter er tilgjengelig. Gjestene kan bruke Internett på rommet gratis via trådløs tilgang med høy hastighet. 32-tommers LCD-TV med parabol med filmkanaler og gratis filmkanaler er tilgjengelig på gjesterommene. Alle rommene har skrivebord, safe og høyttalertelefon med talepost. Badene har badekar eller dusj med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Det finnes også badevekt, designertoalettartikler og bidé. Alle rommene har minibar, kaffetrakter/tekoker og gratis vann på flasker. Andre fasiliteter er sminkespeil og hårføner. I tillegg tilbys fasiliteter som strykejern/-brett, badekåper og ekstra håndklær/sengetøy på forespørsel. Rengjøring tilbys daglig.

 

Newsletter Subscription

Stay up to date with our early bird discounts, limited time promotions and special offers. Register here to receive our newsletter.

 
 
 
Quebec License
Powerd by Net3000.ca